venda d’estiu

BOTIGA JM SANT ANDREU

Totes les compres es recolliran a porteria

Selecciona el teu producte

Lliurament llicències digitals

Les llicències digitals es facturaran i lliuraran a partir del mes de setembre un cop es comprovi que el pagament sigui correcte. Si has realitzat la comanda al setembre només podràs pagar amb targeta a l'Administració de l'escola.

Si en la teva comanda has pogut triar l'opció de transferència bancària, hauràs de fer el pagament per transferència posant com assumpte el número de comanda, aquesta opció ja no està activada per noves comandes.

Roba obligatòria

La roba obligatòria figura en les orientacions generals del curs i és: 

  • Bata
  • Xandall (jaqueta i pantaló)
  • Samarreta (màniga llarga o curta a elecció personal).
  • Bermuda (pantaló curt)

La dessuadora és opcional 

Com fer la comanda de roba

  1. Seleccionar a la botiga les peces de roba que volem comprar amb la talla que creiem que és la correcta. Teniu una llegenda amb les mesures per facilitar aquesta selecció.
  2. Anar a la cistella un cop tenim la selecció de la roba i introduir les dades per a la facturació.
  3. Rebràs un primer correu amb el resum de la comanda.
  4. Esperar un segon correu amb el títol "Ja tens la comanda preparada". A partir d'aquest moment la teva comanda ja estarà a punt per recollir-lo en 24 hores.
  5. Quan vinguis a buscar la comanda t'aconsellem que provis la roba per confirmar que les talles són les correctes, si hi ha algun problema anotarem els canvis de talla i t'avisarem quan tinguem la teva comanda canviada. Si tot està bé, podràs fer el pagament amb targeta.

Canvis de roba

Es necessitarà que prèviament enviïn un correu a botiga@jm-santandreu.net indicant el número de comanda o factura i la peça de roba que es vol canviar. Mirarem en el nostre magatzem si hi ha estoc i respondrem en 24h-48h el termini perquè pugueu venir a buscar la peça de roba corresponent.

Lliurament de la roba

Per realitzar la recollida de roba cal esperar a la confirmació a partir de la recepció d’un segon correu amb el títol “Ja tens la comanda preparada”.

En l’horari de matins només es realitzarà pagaments i recollides, no es permetrà provar la roba perquè no afecti als horaris i funcionament de les classes.
En l’horari de tardes es permet, a més de pagar i recollir la comanda, provar la roba a l’alumne abans de realitzar el pagament per poder canviar talla si fos necessari.

Dates i horaris de lliurament un cop has rebut el correu “Ja tens la comanda preparada” 

Totes les comandes de roba es lliuraran en la primera quinzena de setembre. S'avisarà per correu electrònic les dates i horaris quan es podrà anar a recollir les comandes en funció de la comanda. Això vol dir, que dues comandes diferents poden estar preparats en dies diferents, cal esperar que arribi el correu de confirmació amb les dates i horaris concrets, no tots estaran en els mateixos dies.

Remarquem que per la vostra comoditat no es necessari que acudiu a la escola si no heu rebut el correu de confirmació “Ja tens la comanda preparada”.

Formes de pagament

El mètode de pagament que pots triar és pagament amb targeta de crèdit.

No acceptem efectiu.